rhion in het Nedasco Optimaal Pakket

09-05-2023

Goed nieuws! De particuliere verzekeringen van rhion kun je vanaf nu ook afsluiten in het Nedasco Optimaal Pakket. De rhion-verzekeringen zijn daardoor makkelijk in één pakket te combineren met verzekeringen van andere maatschappijen.

Optimaal Pakket of Dichtbij Huis Pakket?

De particuliere verzekeringen van rhion kon je eerder alleen afsluiten in het Dichtbij Huis Pakket van rhion. Nu kan dat óók in het Optimaal Pakket Particulier van Nedasco. In het Optimaal Pakket tellen de verzekeringen van rhion mee voor de pakketkorting die kan oplopen tot 10%. In het Dichtbij Huis Pakket loopt de pakketkorting op tot 12,5%.

Om welke verzekeringen gaat het?

Het gaat om de volgende particuliere verzekeringen van rhion:

  • Woonhuis
  • Inboedel
  • Aansprakelijkheid
  • Personenauto

Het Dichtbij Huis Pakket van rhion omvat ook een reisverzekering van Allianz Global Assistance en een rechtsbijstandsverzekering van ARAG. Deze verzekeringen waren al af te sluiten in het Nedasco Voordeelpakket.

Hoe sluit je een rhion-verzekering af?

Dat gaat net als bij andere verzekeringen. Ga naar Kies, Vergelijk & Sluit of Mijn Portefeuille op ons Servicenet NSN en kies één van de volgende opties:

  1. Maak een Nieuwe berekening en kies voor het Optimaal Pakket.
  2. Kies een bestaand pakket van de klant en klik op Pakket muteren/onderdeel toevoegen.

Tip:
Eerst een vergelijking maken? Kies dan bij ‘Nieuwe berekening’ voor Eerst vergelijken. Zodra je een verzekering toevoegt, kun je aangeven of je deze in een nieuw of bestaand pakket wilt afsluiten.

Meer informatie

Voor vragen kun je contact opnemen met Serviceteam Particulier via 033 – 46 70 830 of serviceteam.particulier@nedasco.nl.