Niels van Gemert, schade- en kredietadviseur bij HypotheekVisie Eindhoven

“Bij Nedasco kan ik voor mijn klant een Optimaal Pakket op maat aanvragen”

“Bij HypotheekVisie ligt onze focus op het adviseren van hypotheken. Maar daar houdt het niet bij op. Wij willen onze klanten een totaaladvies geven, dus daar horen ook  verzekeringen bij.  Men wil zijn nieuwe huis immers ook goed verzekeren.”

“Als enige schadeadviseur binnen een team van hypotheekadviseurs maak ik gebruik van de diensten van Nedasco. Bij Nedasco kan ik voor mijn klant een Optimaal Pakket op maat aanvragen, met verschillende verzekeraars binnen een pakket. Dit zorgt ervoor dat ik het pakket goed kan laten aansluiten op de situatie van mijn klant. Daarnaast ontvangt mijn klant ook nog pakketkorting en dat beide met de service van een adviseur. Want bij vragen, wijzigingen of schade kan de klant gewoon bij mij terecht.”

“Voor mij is de samenwerking met Nedasco ook een stukje ondersteuning, als ik zelf iets niet direct weet dan kan ik contact opnemen en dan krijg ik altijd een goed antwoord. Aangezien ik het verzekeringsgedeelte alleen doe mis ik soms iemand om mee te sparren. Laatst had ik bijvoorbeeld voor het eerst iemand die een Segway wilde verzekeren. Dan is het heel fijn dat ik gewoon even met Nedasco kan overleggen.”