ONE-STOP-SHOP

Groot provinciaal assortiment

Blijkt uit Kies, Vergelijk & Sluit dat het risico niet in volmacht past? Dan helpen de specialisten van Serviceteam Particulier je graag het meest geschikte provinciale product voor jouw relatie te vinden. Als we deze hebben gevonden, overleggen we samen met jou hoe de offerte en/of aanvraag bij de betreffende maatschappij wordt gedaan.

De voordelen van provinciaal bij Nedasco

Je hebt toegang tot verzekeraars, waar je zelf mogelijk geen aanstelling hebt of waarbij die moeilijk is om te krijgen. Zo vergroot je de kans een risico onder te kunnen brengen. En je hoeft geen los agentschap aan te vragen voor één of enkele polissen.

Één aanspreekpunt, één portaal in plaats van een wirwar van verschillende partijen. Veel efficiënter, overzichtelijker en kostenbesparend!

Hoe gaat de provinciale dienstverlening voor particulier in zijn werk?

Stap 1. Je gaat naar Kies, Vergelijk & Sluit en maakt daar een vergelijking van het product dat je wilt afsluiten. Het systeem geeft aan dat je geen offerte of aanvraag kunt indienen voor dit product. Dus je bent benieuwd naar de provinciale mogelijkheden. Je neemt contact op met het Serviceteam Particulier via 033 – 46 70 830 of serviceteam.particulier@nedasco.nl om dit te laten weten.

Stap 2. Een specialist van Serviceteam Particulier bekijkt wat de provinciale mogelijkheden zijn. Daar komt uit dat;

a) het niet mogelijk is om de producten in ons provinciale kanaal onder te brengen, of;
b) het wél mogelijk is om de producten in ons provinciale kanaal onder te brengen. Het vervolg ziet er dan zo uit: de specialist begeleidt jou bij het aanvragen van een offerte of het indienen van een aanvraag. Hoe deze ondersteuning eruitziet, is afhankelijk van de werkwijze van de verzekeringsmaatschappij. In sommige gevallen kan het handiger zijn als je zelf contact met de maatschappij opneemt.

Als je zelf kiest voor rechtstreeks contact met een provinciale maatschappij en de polis via het agentschap van Nedasco sluit, geldt ook de 5%-regeling.

Wat kost de provinciale dienstverlening?

Voor een provinciale schadeverzekering brengen wij 5% van de premie (buiten jouw bundel) en €0,50 kosten per polis per maand (binnen jouw bundel) in rekening.

Let op: dit geldt niet voor overige provinciale verzekeringen, zoals uitvaart- en zorgverzekeringen! Deze zijn €0,50 per polis, per maand.

Lopende provinciale polissen voor 10 mei 2021

Lopende provinciale polissen voor 10 mei 2021

Bovenstaande uitleg geldt voor schadeverzekeringen die in onze vernieuwde provinciale dienstverlening worden afgesloten. Wellicht heb jij nog polissen lopen in onze oude provinciale dienstverlening.

Hoe geef ik wijzigingen door op een lopende provinciale polis?

Om een wijziging door te geven op een bestaande provinciale polis ga je naar de tegel ‘Niet-volmacht offreren en mutaties’ op ons Nedasco ServiceNet (NSN).

Veranderen de kosten van een lopende provinciale polis?

Nee, de kosten gelden niet voor provinciale polissen aangevraagd voor 10 mei 2021.

Contact

Meer weten? Stel je vraag: