Werken bij

Dynamisch – informeel – ondernemend

De verzekeringswereld heeft niet een bruisend en dynamisch imago. Dat is bij Nedasco wel anders. Nedasco is een informele organisatie met een ondernemende cultuur. Als je bij ons werkt, wordt initiatief beloond. Wij geven jou als werknemer volop de ruimte en verantwoordelijkheid om jouw eigen ambities te realiseren. Onze werkwijze is resultaatgericht en we streven naar hoge kwaliteit. Denk jij dat je past binnen de Nedasco cultuur? Kijk dan snel naar onze vacatures.

Wat bieden wij

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

  • een 13de maand;
  • 26 vakantiedagen per jaar op fulltime basis;
  • een pensioenregeling (middelloonregeling, 6% eigen bijdrage);
  • ontwikkelingsmogelijkheden in de vorm van een studiekostenregeling;
  • goede doorgroeimogelijkheden;
  • een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering met werkgeversbijdrage;
  • personeelskorting op verzekeringen.

Sollicitatieproces
Wanneer je solliciteert bij Nedasco, komt je sollicitatie binnen bij de afdeling P&O. Na een brief en CV selectie wordt jouw brief doorgestuurd naar de manager en teamleider van de betreffende afdeling. Zij nemen de brief door en nodigen je al dan niet uit voor een gesprek. Meestal vinden er in totaal twee gesprekken plaats met collega’s en leidinggevenden. Zo kan jij een goed beeld van het team vormen en bepalen we samen of het een goede match is. Als de sollicitatieprocedure succesvol is doorlopen, doen we je een aanbieding.

Een dienstverband wordt vervolgens aangegaan onder voorbehoud van een positieve pre-employment screening. Deze screening wordt uitgevoerd door AEGON, het moederbedrijf van Nedasco.

Aan de slag!

Lijkt het je een uitdaging om samen met onze partners het maximale uit de verzekeringsmarkt te halen? En spreekt onze bedrijfsmentaliteit je aan?