Let op!

Deze training is vanwege het coronavirus tijdelijk afgelast. Meld je aan voor de mailinglijst en blijf op de hoogte van nieuwe data.

Training: Continu Verbeteren

Samen met Arno Brons, managing consultant van Voorzie, organiseren wij een exclusieve training Continu Verbeteren. De training bestaat uit twee dagdelen verspreid over twee middagen. De training begint om 13:00 uur en vindt plaats op het hoofdkantoor van Nedasco te Amersfoort.

Vragen?

Bel ons op 033 – 46 70 910 of mail naar sales@nedasco.nl.

Over de training

Met de training Continu Verbeteren helpt Arno Brons je verbeteringen in je werk en/of organisatie te ontdekken en benutten. Zo kun je sneller en efficiënter werken tegen minder kosten. En tegelijkertijd gaat de kwaliteit van het werk omhoog!

Doorbreek vaste gewoontes met de training Continu Verbeteren. Samen kijken jullie met een kritische blik naar jouw bedrijfsprocessen en reikt Arno Brons je praktische tips en tricks aan waarmee je morgen al aan de slag kunt binnen je bedrijf. Zo kun je stappen zetten naar een efficiënter en slagvaardiger bedrijf met minder verspillingen.

Wat levert het op?

  • Inzicht in de verspilling binnen jouw bedrijf;
  • Praktische tips om te verbeteren;
  • Efficiënter werken;
  • Meer kwaliteit in je werkzaamheden.

Over Arno Brons

Arno Brons, managing consultant van Voorzie, helpt adviseurs met hun koers voor de toekomst. Een ervaren professional met als passie jou helpen om voorop te lopen in je business.

“Ik heb Voorzie de afgelopen jaren zien ontwikkelen en daar ben ik trots op. We hebben vanaf het begin het verschil kunnen maken bij de ondernemer, maar waren ondertussen ook in staat om kritisch naar onszelf te kijken en mee te veranderen met de wens van de ondernemer. Nog steeds haal ik dagelijks veel voldoening uit het begeleiden van ondernemers bij de transitie die zij doormaken. Ieder traject, iedere ondernemer en iedere organisatie is anders, dat verveelt nooit.”

Enkele vragen waar je bij stilstaat:

  • Hoe lang werk je al op dezelfde wijze?
  • Heb je je wel eens afgevraagd of het anders kan?
  • Wat zijn de belangrijkste processen?
  • Ben je tevreden over de kwaliteit van de output?
  • Wat kan beter?

Aanmelden mailinglijst

Schrijf je via onderstaand formulier in voor de training Continu Verbeteren. Zodra de data voor nieuwe sessies bekend zijn, nemen we contact met je op.
De investering is €299,- (exclusief BTW) per persoon. Deelnemen met collega’s? Schrijf dan elke collega apart in.Praktische informatie

Datum

Nog nader te bepalen

}

Tijd

Twee middagen: vanaf 13.00 uur, inclusief lunch

Investering

Slechts € 299,- exclusief btw

Locatie

Kantoor Nedasco aan de Berkenweg 11 te Amersfoort