Pensioen 123-oud

Door uw pensioenregeling in 3 stappen

Een pensioenregeling ingewikkeld? Zeker niet! Wij leggen uw pensioenregeling uit in 3 lagen met behulp van Pensioen 1-2-3. In laag 1 staan de belangrijkste onderdelen van uw pensioenregeling kort uitgelegd. Wilt u meer weten? Lees dan laag 2 en 3 voor meer verdieping en details.

U krijgt antwoord op belangrijke vragen bij uw pensioen

Pensioen 1-2-3 geeft informatie over de belangrijkste onderdelen van uw pensioenregeling. U krijgt antwoord op deze belangrijke vragen:

  • Wat biedt mijn pensioenregeling wel?
  • Wat biedt mijn pensioenregeling niet?
  • Hoe ben ik verzekerd?
  • Welke keuzes heb ik?
  • Hoe zeker is mijn pensioen?
  • Wanneer moet ik in actie komen?

Laag 1: uw pensioenregeling in 5 minuten

In de eerste laag staan alle belangrijke onderdelen van uw pensioenregeling. U kiest zelf over welke onderdelen u misschien nog iets meer wilt weten. Deze laag staat uitgelegd in de brief die u van ons heeft ontvangen.

Laag 2: uw pensioenregeling in 30 minuten

In de tweede laag wordt alle informatie uit laag 1 nog wat uitgebreider uitgelegd. U heeft bijvoorbeeld gelezen dat er partnerpensioen is meeverzekerd in uw pensioenregeling. Maar wat betekent dit precies? Dat leest u in laag 2. Ook deze laag is uitgelegd in de brief die u van ons heeft ontvangen.

Laag 3: uw pensioenregeling in detail

Hieronder vindt u overige belangrijke informatie over uw pensioenregeling, gesorteerd per verzekeraar. Dat is laag 3. Bijvoorbeeld brochures en de voorwaarden.

elipsLife

A.S.R.

Quantum Leben

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over uw Pensioen 1-2-3? Of heeft u na het lezen van de verschillende lagen nog vragen? Neem dan gerust contact op met uw werkgever of ons via acc.inkomen@nedasco.nl en 030-4670860. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.