Events & activiteiten

Partners denken met elkaar mee, hebben kennis van elkaar en maken samen plannen voor de toekomst. Alleen door het delen van kennis kunnen we samen ondernemen. Zullen we kennis delen? Houd deze pagina in de gaten, want er komt nog veel meer op de agenda.

14 juni: Webinar: 'De inkomensmarkt: meer inzicht in de ontwikkelingen'

Hoe gaat de sociale zekerheid eruitzien in 2018? En wat zijn de gevolgen van de laatste wetswijzigingen? Welke (advies)kansen biedt dit voor u als adviseur? Serviceprovider Nedasco en register casemanagementbureau Be Suitable vertellen u graag meer hierover tijdens een webinar op 14 juni om 15.00 uur.
Noteer de data alvast in uw agenda en meld u aan >

21 juni: Dag van het Topadvies

Op 21 juni organiseert VVP de Dag van het Topadvies in Leusden. De Dag van het Topadvies is een dag met innovatieve en succesvolle ondernemers die hun sporen hebben verdiend. Deze dag staat volledig in het teken van inspiratie, innovatie, best practices en dialoog voor de professionele adviseur. De Dag van het Topadvies wordt mede mogelijk gemaakt door Nedasco.

Interesse in de dag van het Topadvies?
Nedasco heeft enkele kaarten beschikbaar.
Maak kans op een van deze kaarten >

Meer informatie over de Dag van het Topadvies >

20 september: VVP Kennisevent Inkomen
Uitdagingen genoeg op de markt van inkomensverzekeringen en dienstverlening daar om heen. Met Janthony Wielink (Enkwest) als plenaire spreker gaat VVP op woensdagmiddag 20 september vakinhoudelijk in op deze en andere actuele thema’s (de dag ervoor is het Prinsjesdag!). Na het plenaire gedeelte verzorgen kennispartners Allianz, Movir en Nedasco drie inhoudelijke sessies.

Interesse in het VVP Kennisevent Inkomen?
Laat ons dit weten dan houden wij u op de hoogte >

21 november: am:dag
De am:dag, voorheen am:verzekeringsbranchedag, is het grootste vakevenement voor financiële dienstverleners in Nederland. Voor de meer dan 2.000 financiële professionals die de dag bezoeken, is het een ultieme kans om te netwerken. Ze vinden er informatiestands en kunnen deelnemen aan sessies en workshops. Nedasco is deze dag ook aanwezig met een stand. Zien wij u daar?
Meer informatie over de am:dag >