Over ons

Al ruim 50 jaar is Nedasco de serviceprovider in schade, zorg en inkomen. Nedasco is onderdeel van AEGON Nederland. Meer dan 1.300 zelfstandige assurantiekantoren hebben gekozen voor een samenwerking met Nedasco. Nedasco heeft volmachten van bijna alle verzekeraars. Dat betekent acceptatie van verzekeringen en schade-afwikkeling op één plek. Vriendelijk en snel.

Nedasco staat voor eenvoudig en gemakkelijk zaken doen

Zo geven wij u als financieel adviseur gemakkelijk en snel toegang tot alle gerenommeerde verzekeraars. Ook zorgen wij ervoor dat u verzekeringen kunt vergelijken, aanvragen, administreren en beheren. Voor vragen kunt u terecht bij onze deskundige medewerkers. Zij denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw klanten.

Meer weten?

Wilt u meer over Nedasco weten? Lees dan verder over onze werkwijze, missie en visie of maak een afspraak met één van onze accountmanagers. Klik hier om een afspraak te maken of bel met de afdeling Sales & Marketing, via telefoonnummer 033 - 46 70 910.

Brochure
Bekijk hier de brochure met alle informatie over de mogelijkheden bij Nedasco: uw serviceprovider in schade, zorg en inkomen.