Maak kennis met… Laure Rorije

25-06-2024

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Mitchy Liklikwatil, Consultant Schadeverzekeringen. Deze keer is de beurt aan Laure Rorije, ook onze Consultant Schadeverzekeringen.

Wie ben ik?
Mijn naam is Laure Rorije en ik ben 35 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Bikbergen, maar tegenwoordig woon ik in het mooie Hilversum.

Mijn werkervaring
Ik heb jarenlang in de horeca gewerkt. Na het behalen van mijn diploma als personal assistant, begon ik bij Independer. Hier maakte ik kennis met de verzekeringsbranche en behaalde ik mijn Wft-opleidingen. Vervolgens maakte ik de overstap naar een leasemaatschappij, waar ik op de schadeafdeling terechtkwam.

Mijn rol bij Nedasco
Vijf jaar geleden begon ik bij Nedasco als schadebehandelaar verkeer. Later breidde ik mijn taken uit en ben ik Brand/Varia erbij gaan doen. Hierdoor werd ik de enige multibranche schadebehandelaar. Sinds 1 februari 2024 heb ik een nieuwe functie als consultant schadeverzekeringen. Het is een mooie en uitdagende nieuwe rol waarin ik mijn passie voor klantgerichtheid volledig kwijt kan. Daarnaast zit ik goed op mijn plek bij Nedasco. Er heerst een warm gevoel, er zijn fijne collega’s en er zijn genoeg ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.

In mijn vrije tijd…
Sta ik graag in de keuken of achter de barbecue om nieuwe recepten uit te proberen. Ik organiseer dinerparty’s voor vrienden, geniet van het terras met vriendinnen of ga heerlijk uit eten in een goed restaurant. Daarnaast lees ik graag, kijk ik series (mijn favoriet is “Law & Order: Organized Crime”) en hou ik van zwemmen. Een van mijn favoriete boeken is “De wereld van Sofie” van Jostein Gaarder.

Enthousiast geworden?
Ben je enthousiast geworden na het lezen van het verhaal van Laure? We zoeken nog nieuwe collega’s! Kijk hier voor al onze openstaande vacatures.