Diensten

Samen met u willen wij graag werken aan omzet, rendement en klantenbinding. Hiervoor bieden wij u een uitgebreid dienstenaanbod.  Als partner van Nedasco hebben wij enkele van onze diensten hieronder op een rijtje gezet.

Uitbesteden van werkzaamheden

Als adviseur wilt u het liefst bezig zijn met adviseren, ondernemen en het uitbouwen van uw portefeuille. Hierin succesvol zijn brengt vanzelfsprekend extra werkzaamheden met zich mee. Telefoon opnemen, e-mailberichten beantwoorden, schademelding afhandelen, en dat net terwijl u eigenlijk een adviesgesprek in de agenda had staan. Dit administratieve beheer was niet de reden om voor het vak van adviseur te kiezen. Gevoelsmatig loopt u hierdoor zelfs commerciële kansen mis. Wanneer gaat u werkzaamheden uitbesteden?

Uitgebreid extranet

Door te werken met ons extranet levert tijd, gemak en rendement op. Zo heeft u meer tijd over om te doen waar u goed in bent, namelijk het adviseren van uw klanten! Benieuwd naar de mogelijkheden van ons extranet?

Advies op afstand

Op afstand advies geven en tóch persoonlijk? Met de webcamapplicatie ‘Advies op afstand’ kunt u websites, webbased applicaties, documenten en uzelf in beeld brengen bij uw klant. Ook adviseren op afstand?

ditiszorg.nl

Zorg biedt kansen voor u als adviseur: meer rendement, een hoge(re) polisdichtheid, meer klantcontact en doorlopende inkomsten. Adviseren in zorgverzekeringen levert véél op! En ook niet onbelangrijk: u heeft er weinig omkijken naar. Adviseren in zorgverzekeringen wordt wel heel makkelijk met ditiszorg.nl.

Factua

Financieel adviseurs kiezen steeds vaker voor een alternatieve beloning in plaats van provisie. Als serviceprovider willen wij u hierin graag ondersteunen. Lees meer de allesomvattende facturatieoplossing die wij samen met Factua aanbieden.

Zakelijke acquisitie

Nedasco merkt dat veel adviseurs worstelen met de uitbreiding van de zakelijke portefeuille. Laat Care2Contact u hierbij helpen.