Combineer jouw hypotheekadvies met schadeadvies

Je geeft onafhankelijk financieel advies over een hypotheek. De persoonlijke situatie, woonwensen en toekomstplannen van de klant zijn hiervan het startpunt. “Dekken uw schadeverzekering(en) de nieuwe situatie?” is een vraag die jouw klant aan het denken zet. Het is tevens een vraag die de band met jouw klant nog steviger kan maken dan op basis van de hypotheek alleen. Om aan de vraag te voldoen, heb je een betrouwbare partner nodig voor het onderbrengen van schadeverzekeringen. En wie doet het beheer en het advies van die schadeverzekeringen? Ook daarin kunnen wij voorzien.
Wij vertellen graag meer.

Werk samen met Nedasco

Samenwerken met Nedasco betekent dat je tools, verzekeringen, kennis en dienstverlening tot jouw beschikking krijgt om jouw advies over schadeverzekeringen te ondersteunen. Dus zodra jouw klant overtuigd is van het afnemen van één of meerdere (nieuwe) schadeverzekeringen, heb jij direct toegang tot onze tools en kennis om dit ook direct voor hem te realiseren.

Verschillende verzekeraars in een voordeelpakket

Maak met onze volmachten het verschil voor je klanten door verzekeringen van verschillende verzekeraars in een voordeelpakket op te nemen. Alle verzekeringen in 1 pakket met: één polis, één rekening, pakketkorting tot 10% en de beste prijs-kwaliteitverhouding per verzekering. 

Midglas logo

Besteed het beheer uit

Als hypotheekadviseur ben je natuurlijk het allerliefst bezig met hypotheken adviseren en het uitbouwen van je portefeuille. Wij kunnen ons voorstellen dat een gehele nieuwe tak van sport, schadeverzekeringen, jou kan afschrikken. Denk hierbij aan de telefoontjes en e-mailberichten die je over schades kunt krijgen, maar ook het geven van advies. Een oplossing is uitbesteden.

Ensupport

Eerste 12 maanden 50% korting*

Als je bent aangesloten bij Nedasco, krijg je de mogelijkheid om de dienstverlening van Ensupport, ons dochterbedrijf, in te schakelen. Ensupport neemt alle zorg met betrekking tot schadeverzekeringen uit handen, van advies- tot beheerwerkzaamheden. Jij blijft gewoon op de hoogte van klantzaken, want Ensupport werkt vanuit Kompas Elements met jouw klantdossiers.

* De eerste 12 maanden dat je samenwerkt met Ensupport ontvang je 50% korting op het maandtarief van Nedasco.

Of neem zelf contact met ons op via sales@nedasco.nl of 033 46 70 910.

Ja, ik wil teruggebeld worden:

Onze accountmanagers bespreken vrijblijvend hoe Nedasco en/of EnSupport jou verder kan helpen.