Bernadette Blokpoel, Renkler Assurantiën

“Welke kansen zijn er voor jou?”

“We hebben gekozen voor Nedasco omdat wij zo toegang hebben tot een zeer uitgebreid aanbod van verzekeringsproducten en verzekeraars middels één extranet en één rekening-courant.”

“Wij zijn een inloopkantoor waar iedereen mag binnenkomen zonder afspraak. Klanten met verschillende achtergronden, zowel particulier als zakelijk. Dan is het prettig dat je samenwerkt met een partner waarbij je al die verschillende risico’s kan onderbrengen. Via de Nedasco Bedrijvendesk kunnen wij een uitgebreid verzekeringspakket aanbieden voor zeer uiteenlopende beroepen. Het grote voordeel daarvan is dat wij meerdere verzekeraars kunnen combineren in één pakket, waardoor wij het best mogelijke advies kunnen geven. En vaak profiteert de klant ook nog van een aanzienlijke pakketkorting.”

“Daarnaast krijgen we bij Nedasco ook veel extra ondersteuning op het gebied van marketing. Vooral de webinars zijn interessant, zeker gezien de huidige beroering in de markt. Wij vinden het belangrijk dat je een partner hebt die aangeeft welke kansen er zijn en welke kansen je wel of niet kan benutten. Nedasco is voor ons die partner!”