a.s.r. Vitality

Voor werkgevers die een 100% a.s.r. verzuim- of WIA-verzekering hebben!

Voordelen a.s.r. Vitality

✔️ Stimuleer gezond gedrag van werknemers
✔️ Voortgang gemakkelijk bij te houden via de a.s.r. Vitality app.
✔️ Tot 8% cashback voor werkgevers zodra 33% van hun medewerkers actief deelnemen én de gemiddelde Vitality Status zilver is.
✔️ Een goede toevoeging aan het duurzame inzetbaarheidsbeleid van werkgevers!

Dit is a.s.r. Vitality

a.s.r. Vitality stimuleert duurzame gedragsverandering door deelnemers wekelijks, maandelijks en jaarlijks te belonen voor gezonde keuzes. Dit draagt bij aan een verbeterde mentale en fysieke gezondheid van medewerkers. a.s.r. Vitality is ontstaan vanuit het shared value principe. Dit houdt in dat iedereen er voordeel uit haalt: medewerkers, organisaties en de maatschappijen. Vitalere medewerkers dragen namelijk bij aan een hogere arbeidsproductiviteit, een betere sfeer en minder verzuim. De huidige 10 miljoen Vitality deelnemers wereldwijd, hebben dit al bewezen.

Medewerkers die deelnemen, krijgen een eigen account in de a.s.r. Vitality app. Hierin werken ze in drie stappen aan hun gezondheid. Medewerkers worden iedere week uitgedaagd om een haalbaar doel te halen dat past bij hun actuele bewegingspatroon. Behalen zij deze? Dan verdienen ze Vitality Punten die mooie cadeaus waard zijn. Op jaarbasis kan een werkgever met a.s.r. Vitality tot 8% korting op collectieve inkomensverzekeringen verdienen.

Hoe werkt het?

Op bestaande polissen van a.s.r.

Heeft de werkgever die jij adviseert al een verzekering bij a.s.r.? Vul dan dit formulier in om a.s.r. Vitality aan te vragen.

Bij nieuwe polissen van a.s.r.

l

Stap 1: Aanmelden

Meld de werkgever aan bij Nedasco bij je (100% a.s.r. verzekering) aanvraag in de Nedasco inkomen offertetool.

Stap 2: Werknemer

Werkgevers worden daarna rechtstreeks benaderd door een medewerker van a.s.r. Vitality. 

Stap 3: Uploaden

Als de aanmelding is verwerkt, kan de werkgever zijn medewerkers uploaden.

Stap 4: Uitnodigingsmail

De medewerkers ontvangen een uitnodigingsmail om zich aan te melden bij a.s.r. Vitality.

Stap 5: Download app

Medewerkers kunnen de a.s.r. Vitality app downloaden in de appstore en een account aanmaken met hun persoonlijke inlogcode.