Aanmelden Webinar:

Kansen in de coassurantiemarkt met Nedasco

Leer meer over de beurs en Nedasco op de beurs.

Op dinsdag 5 juli 2022 om 14:00 tot 14:45 uur organiseren wij het webinar ‘Kansen in de coassurantiemarkt met Nedasco’ in samenwerking met VNAB.

In dit webinar gaan Reinoud Wolferink (Nedasco) en Rob ter Mors (VNAB) in gesprek met Tanja van der Grift (Nedasco) over de beurs.

In dit webinar bespreken we het ontstaan van de beurs, de rol van de Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs en Nedasco op de beurs. Ook gaan we het hebben over relevante ontwikkelingen, zoals energietransities en cybercriminaliteit, die invloed hebben op de markt. Tot slot bespreken we de gevolgen van deze ontwikkelingen op jou en jouw relaties.

Vul het formulier hiernaast in en meld je aan voor het webinar!

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • De oorsprong van de beurs
  • Wat is de VNAB
  • Relevante marktontwikkelingen
  • Nedasco op de beurs

Meld je aan:Sprekers

Reinoud Wolferink is sinds april 2022 onze beursspecialist (Sluiter Multibranche). Hij heeft al voor meerdere verzekeringsmaatschappijen gewerkt en is inmiddels expert op het gebied van beurs. Hij beantwoordt graag al je vragen over de Nederlandse Assurantie Beurs.  

Reinoud Wolferink

Sluiter Multibranche (Nedasco)

Rob ter Mors is sinds 2020 uitvoerend bestuurder bij de VNAB. Hiervoor werkte hij bij verschillende bedrijven in leidinggevende rollen waaronder 14 jaar bij Achmea (Centraal Beheer, Interpolis en Avéro). Hij kan je alles vertellen over de VNAB en de ontwikkelingen op de coassurantiemarkt.

Rob ter Mors

Uitvoerend bestuurder (VNAB)

Tanja van der Grift werkt sinds december 2020 bij Nedasco als Consultant Schadeverzekeringen. Zij heeft al 20 jaar ervaring in de verzekeringswereld en heeft meerdere functies bij verzekeraars, herstellers en schade-expertisebureaus vervuld.

Tanja van der Grift

Consultant Schadeverzekeringen (Nedasco)